Добре дошли,
на сайта за записване на преглед при
чл.-кор. проф. Николай Габровски

Д-р Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 година. В Клиниката по неврохирургия на университетска болница "Пирогов" е от 1997 година.
Оглавява Клиниката през 2011 година.

Проф. Габровски е председател на Българското дружество по неврохирургия от 2018 година. От 2011 година е национален консултант, а от 2018 - главен координатор на експертния съвет по неврохирургия към Министерство на здравеопазването.

През 2021 година проф. Габровски е избран за член-кореспондент на Българската академия на науките (БАН).

Как да направя консултация?

Попълнете данните си в заявката за консултация на този сайт. Информацията ще бъде разгледана от нашия екип и ще получите e-мейл за потвърждение за запазен час, след което можете да разговаряте с проф. Габровски чрез видеоразговор или лично, в болницата.

Колко време се чака за консултация?

Най-често, консултацията е 7-10 дни след подаване на заявка и осъществяване на плащане. Ако консултацията е спешна, моля отбележете го в заявката. Проф. Габровски ще направи всичко възможно, за да ви приеме извънредно.

Какви изследвания са необходими за консултацията?

За пълноценна консултация най-често е необходимо да имате актуално образно изследване - ЯМР от последните няколко месеца. Някои допълнителни документи също могат да са от полза като епикризи, лабораторни резултати и други.

Къде и как да изпратя моите изследвания?

Най-лесно е да копирате вашите документи на платформи като Google Drive, OneDrive, Dropbox или на сайтове като DOX.bg, Wetransfer.com и да ни изпратите линк за сваляне на информацията.

Трябва ли да плащам за онлайн консултацията?

Да, в повечето случаи.

Колко струва консултацията?

Цената на консултация варира, в зависимост от бързината на отговор и дали е първична или вторична. Във всички случаи, цената ще бъде оповестена предварително и вие ще решите, дали да откажете, или да примете да я заплатите.

В безопасност ли е информация, която споделям?

Да. Опазването на поверителността на вашите лични данни и здравна информация са основен приоритет за нас.

Как се извършват плащанията?

Вие избирате най-удобния за вас начин между: плащане в брой (каса на Изипей); плащане с кредитна карта; банков превод или ePay.bg.

Безопасно ли е плащането?

Напълно. Плащането се осъществява чрез защитени банкови разплащателни системи!

Заявка за неврохирургична консултация

Запазете час за преглед при проф. Габровски

Дата на раждане
Телефон
Изберете типа среща - видеоконсултация или в болницата
Моля напишете какви са вашите притеснения, симптоми и оплаквания
Ако имате качени вашите документи в интернет платформи като DOX.bg, Google Drive, OneDrive, Dropbox и т.н, може да ни изпратите линк.

Имате въпроси? Обадете се на

087 811 2456

Всеки делничен ден от 08:30 до 18:30